Sancleaner hapan saniteettiposliinin puhdistusaine

9,30  Sis. Alv 24%

Varasto loppu

Kuvaus

Sancleaner on saniteettiposliinin, wc-istuinten, kylpyammeiden, pesualtaiden, kaakeleiden ja saumojen puhdistusaine. Poistaa tehokkaasti lian, ruosteen ja suolakerrostumat sekä niiden aiheuttamat hajut. Sopii myös kupari-, messinki-, pronssi- ja ruostumattomien teräspintojen puhdistamiseen sekä kalkkikerrostumien poistamiseen suihkun siivilöistä ym. pinnoilta.

TUOTTEEN OMINAISUUDET

  • miltei hajuton
  • hyvin nopea vaikutusaika

Kuvaus

Happamia aineita sietävien pintojen, kuten kaakelien, saniteettiposliinin ja ruostumattoman teräksen puhdistukseen ja saostumien estoon ja poistoon kosteissa tiloissa.

KÄYTTÖ

Levitä puhdistettavalle pinnalle sienellä tai harjalla, anna vaikuttaa 5–10 minuuttia, hankaa tarvittaessa ja huuhdo pinnat. Laimentaessasi lisää tarvittava määrä tiivistettä veteen.

Kaakelilattioiden ja muiden pintojen päivittäinen hoito: 5–50 ml 5 L:aan vettä.
Ruosteen poisto WC-istuimista ja kaakelipinnoilta: laimennusaste enintään 1:4 tai tiivisteenä.
Suihkujen kalkkitukkeumien ja kattilakiven poisto: laimennusaste 1: 2

https://fb.watch/56AeiagpEP/

SÄILYTYS

Ks. pakkaukseen merkitty viimeinen käyttöpäivä. Tuotteen laadun takaamiseksi on se säilytettävä huoneenlämmössä, suojattava suoralta auringonvalolta ja vältettävä jäätymistä.

KIERRÄTYS

Käyttöliuos on ympäristölle haitatonta, ja kaikki vaikuttavat aineet ovat viemärissä biohajoavia. Huuhdo pakkauksen sisäpuoli vedellä ennen pakkauksen kierrättämistä.

VAROITUS!

Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Käytä suojakäsineitä/ suojavaatetusta/ silmiensuojainta/ kasvonsuojainta.JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. EI saa oksennuttaa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE (tai hiuksiin): Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä [tai suihkuta]. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin. Pese saastunut vaatetus ennen uudelleenkäyttöä.

KOOSTUMUS

vesi, ortofosforihappoa, fosfonihappo, pinta-aktiiviset aineet, korroosionestoaine

pH <1