FIBER Base VELVET TINT 05

19,90  Sis. Alv 24%

3 varastossa

Kuvaus

Ritzy nails kuitupohjainen aluslakka

Uusi ainutlaatuinen koostumus sisältää kalsiumia kynsien suoristamiseen ja E-vitamiinia kynsilevyn hoitoon ja uudistamiseen. Tässä lakassa on ainutlaatuinen koostumus, joka yhdistää kumipohjan ja kuitujärjestelmän parhaat ominaisuudet, eikä se pala uv-lampun alla. Se mahdollistaa kynnen muodon rakentamisen. Se tekee kynnestä vahvan ja kestävän ulkoisille haittavaikutuksille. Erinomainen tarttuvuus sopii täysin kaikille, sekä heikoille että vahvoille kynsille. Se takaa pitkäkestoisen käytön, joka ei vahingoita kynsiä, aiheuta palovammoja tai allergioita, ja se on mahdollisimman lähellä luonnollisen kynnen pH-arvoa, mutta samalla siinä on erittäin vahva tarttuvuus. Kaikki tämä on mahdollista viimeisimpien innovatiivisten sekoitusten ansiosta. Itse asiassa ammattilainen, joka kokeilee tuotetta, ymmärtää heti sen kätevyyden. Se on helposti käsiteltävä, mutta ei valu kynneltä. Lakka levittyy tasaisesti kerralla. Yleisesti ottaen, tämä lakka on unelma. FIBER Build Up Base sisältää e-vitamiinia ja kalsiumia.

BIAB-järjestelmä – Hybridipohjan ominaisuuksien yhdistelmä on silkkikuidun ja kumipohjan sisältävä ennennäkemätön tuote. Itsestään tasoittuva pohja ainutlaatuisella koostumuksella, jossa erittäin ohut kuitu on geelin ja hybridin alla, varmasti toimii sinulla ja nousee ykkössuosikiksesi! Äärimmäisen vahva ja samalla joustava pohja, joka sopii jopa äärimmäisen ongelmallisille kynsille. Poikkeuksellista tukea ja palautumista hauraille ja haurastuville kynsille.

Koostumus sisältää kalsiumia kynsien suoristamiseen ja E-vitamiinia kynsilevyn hoitoon ja uudistamiseen. ”Must have” -tuote, joka yhdistää kaikki kumipohjan ja kuitujärjestelmän parhaat ominaisuudet, ei pala uv-lampussa sekä mahdollistaa muodon rakentamisen. Se tekee kynnestä vahvan ja kestävän ulkoisille vaikutuksille. Erinomainen tarttuvuus sopii täysin kaikille, sekä heikoille että vahvoille kynsille. Kova ja kestävä tuote, silkkikuitujen ja kumisen applikaattorin ansiosta. Tuotteen kuitu on kaikkeen sopiva esim. pohjana geelille tai rakennepohjana ja se mahdollistaa muodon rakentamisen ja myös pituuden rakentamisen. Silkkikuitu muodostaa vahvan molekyylisiteen polymerisaation jälkeen parhaan tarttuvuuden ja pitkäkestoisen käsittelyn varmistamiseksi.

Kaikissa uusissa pohjatuotteissa on erittäin alhainen happopitoisuus, lähes yhtä matala, kuin oman kynnen luonnollinen pH-arvo (5-6 pH-tasoa). BIAB on uusi nimi luonnollisten kynsien päällystämisen tekniikalle. Nimi on keksitty vasta viime vuonna, mutta sitä on harjoitettu jo yli 6 vuotta. ”Smart polymer” on houkutteleva mainossana itsetasoittuvalle lakalle.

Kuinka käyttää Fiber-aluslakkaa: Jos käytät tasoitusväriä, suositellaan ensimmäisenä kerroksena käytettäväksi läpinäkyvää aluslakkaa (fiber, mega, rubber), mutta se ei ole pakollista. Läpinäkyvällä pohjalla on paras tarttuvuus, koska se on väritön, joten siksi sitä voidaan suositella. Jätä se 10 sekunniksi varmistaaksesi, että kuitupäät asettuvat paikoilleen. Käytä kynnet uv-lampun alla 45-60 sekunnin ajan. Seuraava rakennustaso levitetään kuten tavallisesti. Lakkaa ei saa valuttaa kynsinauhalle. Lakkaa tasaisesti koko kynnen alue. Kun olet tyytyväinen kynnen muotoon, käytä uv-lamppua uudelleen.